Sense pressa

roussillon, Frankrig

I det sydlige Frankrig i den lille landsby Padern er den unge biolog Marius Long flyttet til for at forfølge sin drøm om at blive vinbonde. Efter at have arbejdet tre år for den sydfranske legende Cyril Fhal, startede Marius sit eget projekt. Han dyrker nu 2,5 hektar Grenache og Syrah. På trods af Marius rolige væsen, er vinene klare og fulde af energi. Med sin biologiske viden har han en lyst til at blive ved med at eksperimentere med fermentering og lagring. Derfor blander Marius gerne forskellige årgange og druer, og det virker næsten til at han går rundt med et smil på læben og udtænker forskellige kombinationer. Marius er også en del af et lille slæng af unge ambitiøse vinbønder, som har slået sig ned i byen og skabt et lille miljø centreret om den mere erfarne (og lidt legendariske) Fabrice Monin fra Maziere. De mødes, skåler, diskuterer og lever livet. Og vi er spændte på, hvad de næste årgange vil bringe for Marius.


Cuvée descriptions